Wednesday 27 March 2024

Urėdai gatvėse - politinė deklaracija dėl šliaužiančios kontrrevoliucijos

Kol Užukalnio bobturgio "intelektualai" knaisiojosi po karališkos šeimos šiukšliadėžes ir drabstėsi ten surastomis paskalomis, Lietuvoje vyko kur kas svarbesni įvykiai: į miestų gatves išriedėjo neperšaunamomis liemenėmis apsitaisę urėdai ir eiguliai. Taip be karo ar nepaprastosios padėties paskelbimo taiki ir nerepresinė struktūra gavo teisę be jokio preteksto stabdyti, trukdyti ir represuoti gyventojus tiesiog gatvėse.

Jei ir toliau leisime siautėti šitai naujųjų komjaunuolių valdžiai, tai sulauksime, kad mašinas pradės stabdyti kulkosvaidžiais ginkluoti okulistai ir atiminėti vairuotojų teises, jei regėjimas per prastas, psichologai, jei vairuoji per daug apdujęs po LRT žinių, o higienistai pareikš, kad jie irgi norėtų užsidirbti, tik duokite jiems granatų ir automatų, o į namus jie jau patys įsilauš.

O jei rimtai, tai tokia įvykių eiga nenustebino, nes po Seimo rinkimų į daugumą ministerijų pasiskyrė įžūlūs ir rėksningi diletantai, be tinkamo išsilavinimo ir neturintys patirties nei ministerijų srityse, nei pačių ministerijų administravime. Ko pasėkoje, šios valdžios teisinis diletantizmas pilna jėga atsiskleidė jau nuo pačios pirmos dienos. Bet neapsigaukime ir nenurašykime šios kenkėjiškos veiklos jų prigimtiniam kvailumui, nes anot pagiežingojo klasiko:

*) Ar kas galėtų paneigti, kad šita gamtosaugininkų antikonstitucinė veikla nėra susijusi su naujų automobilių ir elektromobilių pardavėjų bei energetikų interesais. Jei tai pasirodytų besą teisybė, tai eilinį kartą neatsistebėčiau, nes būtų kvaila tikėtis, kad dauguma senų automobilių savininkų puls pirkti naujus.

*) Ar kas galėtų paneigti, kad tai nėra susiję su mūsų valstybei priešiškų valstybių spec. tarnybų tikslais suerzinti ir suskaldyti gyventojus bei nuteikti prieš savą valdžią gresiančio karo akivaizdoje. Lengviausia užkariauti tą tautą, kuri susiskaldžius ir niekina savo valdžią.

Iki šiolei buvau nusiteikęs prieš mūsų „demokratinius“ rinkiminius cirkus ir maniau, kad geriausią, ką būtų galima padaryti, tai juos visa tauta boikotuoti, kad pilnai atsiskleistų mūsų politinės sistemos dviveidiškumas. Tačiau šiuo metu labai jau neteisingu keliu pasuko mūsų valstybė, todėl dabar tikrai eisiu į visus įmanomus rinkimus ir balsuosiu už bet kurią ne seime sėdinčią partiją, kuri imsis atskleisti KBG archyvus, išvėdinti visą tą pasklidusią smarvę po šitos valdžios ir ištaisyti visus tuos kliedesius, kuriuos padarė šita valdžia. Balsuosiu tik už tuos, kurie bus prieš konkrečiai šitą gamtosaugininkų savivalę, prieš konkrečiai pastaruoju metu suvešėjusį žodžio laisvės smaugimą, prieš politines represijas, ir t.t., ir pan., ir visa tai aiškiai įrašys į partinę programą. Tas pats galioja ir prezidento rinkimams.

Naivi mintis, bet naivuolių motina yra viltis, kuri miršta paskutinė 😉 Vis dar tikiu, kad prieš 3 dešimtmečius mes nugalėjome dainuojančioje revoliucijoje ne tam, kad vėl mus smaugtų ir sava smarve dusintų šliaužianti kontrrevoliucija, kuri prasidėjo su komuniagų ir kagėbistų grįžimu valdžion dar Sąjūdžio laikais ir jų palikuonių - chunveibinų įsitvirtinimu pastaruoju laiku.



P.S. Gal kas galėtų tinkamai teisiškai surašyti ir pateikti peticiją prieš gamtosaugininkų patikrinimus? Prisidėčiau su pagalba, pasirašyčiau ir pakviesčiau kitus pasirašyti.

Žinutė FB: https://www.facebook.com/algis.dziugys.1/posts/1586153555509176

2024-03-24

Kiti skaitiniai:

*) Įdomioji diletantologija ir valdančiųjų kaitos ciklai.


No comments:

Post a Comment