Thursday 20 July 2017

Pagrindinė moterų neištikimybės priežastis :-)

Kartą su draugu aptarinėdami moterų ir vyrų santykius priėjome išvadą: nesvarbu, kiek vyras uždirba pinigų, bet jei jis namie nepluša prie ūkio, tai, žmonos nuomone, jis yra niekam tikęs. Pavyzdžiui, vyras gali dirbti namie prie kompiuterio kiaurą dieną ir už tą darbą gauti milijonus, bet jei jis pats nesutvarkys varvančio čiaupo, žmona vis tiek nebus patenkinta, nors už tuos milijonus galima samdyti bet kokius meistrus. Tačiau jei vyras atsikels nuo kompiuterio ir visą dieną kapos malkas (nors per tą patį laiką prie kompiuterio galėtų užsidirbti pinigų nusipirkti malkų šimtui metų), vakarienė bus skanesnė. Pasirodo, kad toks moterų požiūris lemia ir jų neištikimybę. ...
Prancūzijos psichologų tyrimų duomenimis, 73% apklaustų prancūzių patvirtino, kad jos buvo neištikimos savo vyrams dėl to, kad jie vengė namų ruošos darbų. Atkreipkite dėmesį, kad prancūzės atlieka du trečdalius visų namų ūkio darbų. Jei manytume, kad sutuoktiniai turėtų per pusę dalintis darbus, tai pasirodo, kad dauguma moterų yra neištikimos savo vyrams dėl 1/6 darbų.
Beje, Prancūzijoje 2014 metais 55 % vyrų ir 32 % moterų buvo neištikimi antrosioms pusėms. Neištikimų vyrų yra daugiau, todėl kyla klausimas, dėl ko suka į kairę prancūzai, t.y. ko nepadaro prancūzės?
Pastaba 1. Labai tikėtina, kad prancūzų psichologai taip ir nesugebėjo atskirti tikros moterų neištikimybės priežasties nuo neištikimybės pateisinimo. Juk neištikimi vyrai irgi dažniausiai tvirtina, kad jie nuklydo dėl prarasto dvasinio ryšio su žmona, o ne dėl to, kad buvo girti ir pasipainiojo krūtininga blondinė.
Pastaba 2. Labai tikėtina, kad tai tinka tik prancūzams.

No comments:

Post a Comment