Monday 30 September 2019

Žvelk giliau: viskas ką reikia žinoti apie politinę pedofiliją ir Gretą Thunberg

Galima visus apgauti vieną kartą,
galima vieną žmogų apgaudinėti visą laiką,
tačiau negalima visų apgaudinėti visą laiką.

Naivuoliai


Vaikų išnaudojimas nešvariuose politiniuose žaidimuose siekiant asmeninių tikslų turėtų vadintis politine pedofilija (pedofrastija) ir būti baudžiamas taip pat kaip ir už vaikų tvirkinimą. Kai ruošiamasi eilinei pasaulinei apgaulei ir kiaulystei,dažniausiai pradedama nuo vaikų, nes žmones lengviausia apgauti juos sugraudinant vaikiška ašara ir pasinaudojant žmonių meile vaikams. 



Taigi, Greta Thunberg nėra pirmas vaikas, kurį pasaulio valdantieji (pedofrastai) išnaudoja savo nešvariems darbeliams. Kai tik vaikas, o dažniausiai mergaitė išstatoma aukštose pasaulio tribūnose - lauk pasaulinės kiaulystės. Jau bent kelios mergaitės skelbė karus, bent viena prašė taikos, o 1992 metais 12-metė mergaičiukė Severn Cullis-Suzuki pasakė jaudinančią ekologinę kalbą Jungtinių Tautų Aplinkos ir plėtros konferencijoje (Žemės Susitikime) ir už tai buvo skambiai pavadinta "mergaite, kuri nutildė pasaulį 5 minutėms".





Valdantieji Severn pastebėjo, kai ji, būdama dar devynerių metų, įkūrė Vaikų gynimo lygą, kurios tikslas buvo skleisti ekologines žinias tarp vaikų. Šiuo metu ji yra plačiai žinoma žaliųjų judėjimo aktyvistė, bet dabar tai jau nebesvarbu.

Dabar yra svarbu tai, kad po Severn kalbos Žemės Susitikimo metu, buvo priimta Jungtinių Tautų Bendroji klimato kaitos konvencija, kurios svarbiausia išdava buvo Kioto protokolas, t.y. pasaulinio masto finansinė afera - prekyba anglies dvideginio (CO2) išmetimais, kai gamtą teršianti gamyba buvo perkelta į besivystančias šalis, tuo pačiu priverčiant jas už tai dar ir susimokėti.


Pažiūrėkime kaip Severn kalba pakeitė pasaulį. Interneto platybėse rasite daugybę lentelių ir paveiksliukų, įrodinėjančių, kaip puikiai sekasi kovoti su CO2 išmetimais (pvz. Europos Sąjungoje ir dar apie tai), tačiau neapsigaukite, nes nors nuo 1993 iki 2014 metų pasaulyje žmonių padaugėjo tik 33%, tačiau bendri CO2 išmetimai į atmosferą išaugo apie 63%, o CO2 išmetimai dėl iškastinio kuro išaugo apie 60-70%:



T.y., nepaisant viso to sukelto alaso dėl kovos su klimato kaita ir rūpesčių mūsų vaikų ateitimi, CO2 išmetimai augo labiau nei žmonija, kas įrodo valdančiųjų veidmanystę ir tai, kad jiems rūpi tik jų valdžia ir jų pelnai. Kai kas bandys įrodinėti, kad CO2 išmetimai išaugo, nes kiniečiai ir indai irgi nori gyventi taip pat gerai, kaip ir europiečiai ar amerikonai. Tačiau ir šis argumentas lengvai paneigiamas paprastais skaičiavimais. Beje, 2018 metais prekyba CO2 išmetimais sudarė 144 milijardus eurų. Kaip manote, kas iš to lovio srebia? Kas ir kaip srebia nežinau, bet bent jau šio verslo šauklys Al Goras savo kapitalą per tą laiką išaugino nuo 2 iki 100 milijonų.

Kitas pavyzdys, tai per tą patį laiką ypač suvešėjęs "parametrizavimas" - dirbtinis daiktų susidėvėjimas ar sugedimas, siekiant vartotojus priversti pirkti naujus daiktus. Žmonių pasipiktinimas šiuo reiškiniu jau toks didelis, kad prieš kelis metus Prancūzijos valdžia buvo priversta priimti įstatymą, kuriuo "parametrizavimas" pripažįstamas kriminaliniu nusikaltimu. Tačiau ar daug kas apie tai girdėjote?

Tačiau per ilgą laiką teisybė vis tiek išlenda į paviršių, ir todėl sukčiai žino, kad kai jau neina nuslėpti apgaulės, tai reikia pereiti prie kitos apgaulės. Todėl grįžkime prie Gretos Thunberg, kurios atvejis yra dar skaudesnis nei Severn. Skaudesnis todėl, kad jei Severn gyvenimas šiuo metu yra lyg ir nusisekęs, tai Gretos ateitis labai jau miglota, nes iš visų naivių ir veiklių vaikų, kovojančių už savo ateitį, politiniai pedofilai išsirinko būtent ligotą mergaitę. Matyt juos įkvėpė Piterio Breigelio apokaliptinis šedevras  "Išprotėjusi Greta".

Gretos Thunberg šeimos istorija, Gretos Thunberg iškilimas ir veikla yra vertos psichologinių ir politologinių tyrimų. Tačiau daug svarbiau suprasti, kas per žmonės slypi už viso to ir kokie yra jų tikrieji tikslai. Tai, kad tos žmogystos ryžosi savo nešvariems darbams pasinaudoti ligotu vaiku, reiškia, kad ruošiamasi dar didesnei apgavystei nei CO2 prekyba.

Žmonės, būkite budrūs,  o ypač tada, kai propaganda įkyriai bruka vaikus. Net kai ta propaganda yra primityvi, kaip ir Gretos atveju, nepasiduokite iliuzijai, kad jums pavyko nuspėti sukčių kėslus. Dažnai būna ir taip, kad smulkus niekšelis bando negrabiai apgauti, pavyzdžiui, brangiai įsiūlyti kokį nors akivaizdų niekelį. Jūs niekšelį viešai išjuokiate, gal net ausis apskaldote, ir nueinate patenkintas savimi. Ir tik po kurio laiko apsigraibote, kad kol tyčiojotės iš to primityvaus niekšelio, jo sėbrai apkraustė jūsų kišenes.

Gal būt taip yra ir su Greta. Visas jos atvejo propagandinis primityvumas lenda per visas skyles. Tiek jos iškėlimas į viešumą, tiek Sorošo remiama jos "ekologinė" kelionė buvusia Rotšildo, o dabar karališka jachta, tiek jos pasisakymų naivumas, ir pan. yra plačiai išjuokiami visame pasaulyje. Tačiau ar nebus taip, kad triukšmas apie sukeltas apie Gretą yra viso labo tik priedanga eiliniam mūsų kišenių iškraustymui? Gal būt Gretos kalbos tikslas paruošti žmoniją galutiniam Paryžiaus susitarimo ratifikavimui, kurio oficialus tikslas dėti pastangas, kad šiltėjimas neviršytų 1,5 laipsnio. Siekiant šių tikslų, šiltnamio dujų išmetimas iki amžiaus vidurio turėtų būti sumažintas 40-70%. Tame susitarime viskas lyg ir teisinga. Tačiau, skirtingai nuo Kioto susitarimo nenumatyta, kaip tai bus padaryta ir kaip bus kontroliuojama. Išskyrus tai, kad nuo 2020 metų bus išskiriama po 100 milijardų USD kasmet gelbėti besivystančias šalis nuo klimato kaitos. Gal šitie 100 milijardų ir yra tikrasis aferistų tikslas? Bet kažkaip per smulku. 

Yra ir kitų minčių apie tai, kas per žmonės ir kokią apgaulę sumąstė, bet nesu dėl to tikras, nes manau, kad anų vaizduotė dar platesnė. Gal jūs turite kokių nors minčių?





P.S. Netikiu, kad pasaulį valdo vien tik sukčiai, parazitai ir vagys. Pagal sistemų teoriją ir biologijos dėsnius, tai būtų net neįmanoma. Todėl, kad pasaulis neatrodytų toks tamsus, tai priminsiu, kad vienas iš Paryžiaus susitarimo nelabai viešinamų tikslų yra pratęsti naujai gaminamų daiktų vartojimo laiką ir tokiu būdu prisidedant prie šiltnamio dujų išmetimo ribojimo mažinant pasaulinę gamybą. T.y. pratęsti kovą su "parametrizavimu". Aišku, siūloma prailginti daiktų vartojimo laiką tik 5%, kas yra juokinga, tačiau net ir tokia pradžia yra labai sveikintina ir todėl tikėkimės, kad už to neslypi kokia nors eilinė kiaulystė.

Išsilavinimo praplėtimui: Piterio Breigelio apokaliptinis šedevras "Išprotėjusi Greta". Labai norint jame galima įžiūrėti genialaus dailininko pranašišką perspėjimą mūsų laikmečiui:





*) Naujosios tvarkos geopolitiką (trumpa pjesė apie Tampą ir Putiną): https://algis-dziugys.blogspot.com/2018/07/naujosios-tvarkos-geopolitika.html

No comments:

Post a Comment