Wednesday 10 May 2023

Pranešėjas ir Prezidentas - VSD ir konservatoriai

Dabar, kai jau kipišas dėl knygos "Pranešėjas ir Prezidentas" kaip ir aprimęs, tai galime vėl prie grįžti jos, bet iš kitos pusės. Toji knyga buvo viešai pristatoma kaip kompromituojanti dabartinį Prezidentą. Buvo net viešai pateikta audio ištrauka, kuri lyg ir turėjo sustiprinti šį įspūdį. Tačiau beklausant tą ištrauką, susidaro įspūdis, kad knygos autorių tikrasis tikslas buvo sukompromituoti konservatorius ir Valstybės Saugumo departamentą (VSD).

Taigi, audio ištraukoje nuo 17:15 ( https://youtu.be/Ew2TaFWuvN8?t=1035 ) netikėtai išgirstame istoriją, iš kurios galima suprasti ir taip, kad 2018 metais tuometinis pretendentas į prezidentus konservatorius Pavilioniukas liepia Valstybės Saugumo departamento vadovui surinkti ir žiniasklaidoje paskleisti kompromituojančią informaciją apie jo konkurentą partietį Ušacką. Beje, šitas pasakojimas paneigia viešą Pavilioniuko pareiškimą, kad jis tą knygoje informaciją apie Ušacką pats suteikė VSD vadovybei.



Jei tas, kas pateikta šioje audio knygos ištraukoje yra teisybė, tai panašu, kad konservatoriai naudoja VSD mažų mažiausiai savo vidinėms rietenoms spręsti. Ir todėl kyla klausimų:

Ar viskas gerai mūsų valstybėje? Kaip vadinama ta santvarka, kurioje jėgos struktūros yra pajungtos vienai politinei jėgai? Ir ar esam tikri, kad ta politinė jėga tarnauja Lietuvai?

Šita žinutė FB: https://www.facebook.com/algis.dziugys.1/posts/1408203026637564

2023-05-09

Kiti skaitiniai:

*) KGB rezervistai: skaitom šaltinius: https://algis-dziugys.blogspot.com/2023/02/kgb-rezervistai-skaitom-saltinius.html

*) Valstybinė silpnaprotystė: https://algis-dziugys.blogspot.com/2023/04/valstybine-silpnaprotyste-rand.html

*) Idioto Šveiko išmintis: https://algis-dziugys.blogspot.com/2023/03/sveiko-ismintis.html 

 *) Protas, emocinis intelektas, žodžio laisvė ir politkorektiškumas: https://algis-dziugys.blogspot.com/2023/02/protas-zodzio-laisve-ir.html

*) Pagrindinis manifestas: Idėja Lietuvai: Kaip padidinti gimstamumą Lietuvoje ir sumažinti emigraciją: https://algis-dziugys.blogspot.com/2017/03/idejos-lietuvai-kaip-padidinti.html.


No comments:

Post a Comment