Thursday 20 June 2024

Eurokomisarai kenkėjai

Suprantu mūsų valdančiųjų norą atsikratyti nekenčiamiausio Lietuvos nevykėlio politiko, išsiunčiant jį eurokomisaru Briuselin. Tačiau eurokomisaras nėra toks jau nepavojingas žmonijai, kaip kad mūsų europarlamentarai miegantys Briuselyje. Kažin ar verta nevykėlį, kuris Lietuvoje pavertė mėšlu viską prie ko prisilietė, perduoti Europai, kad ir ten viską paverstų mėšlu. Nuo jo veiklos Briuselyje kentės ne tik visa Europa, bet ir mes kartu su Europa kentėsim dar labiau nei kentėjome iki šiolei. Paradoksas, bet jei ne jo įtakingasis senelis, tai mūsų nemokša geriausiu sau atveju būtų stumdęs popieriukus kokioje nors provincijos kontoroje.

Taigi, labai klysta manantys, kad eurokomisaras mažai ką lemia, ypač jei jis yra nevykėlis diletantas ar šiaip puskvailis. Yra liūdnų pavyzdžių. Štai buvusio sovietinio nomenklatūrinio komunisto dukros vadovaujama Estijos vyriausybė 2019 metais energetikos komisaru paskyrė istorikę Kadri Simson ir nuo jos diletantiškos veiklos pasekmių dabar kraujuoja Ukraina, negaluoja Europa ir kosėja visas pasaulis.

Todėl, pasinaudodamas ta proga, primenu rašinį apie Kadri Simson, diletantus valdžioje ir jų keliamą pavojų pasauliui: https://algis-dziugys.blogspot.com/2023/09/idomioji-diletantologija.html



Žinutė FB: https://www.facebook.com/photo?fbid=1636069690517562&set=a.181261932665019

2024-06-13

Kiti skaitiniai:

*) Urėdai gatvėse arba politinė deklaracija dėl šliaužiančios kontrrevoliucijos.

*) Lietuvos armonaitizacija - "linksmosios" ekonomikos ir inovacijų naujienos.

No comments:

Post a Comment